10 июл. 2008 г., 20:52

Сърцето ми окъсано въже... 

  Поэзия » Любовная
574 0 4
Сърцето ми - окъсано въже
и тялото от ласки уморено,
утеха търси в чуждите ръце,
а все така остава наранено.

Как своят път без теб да продължа?
все тъй сама с(ъс) болката горчива,
все тъй сама в(ъв) чуждите ръце,
а искаше от мен да съм щастлива?

А искаше от мен да съм щастлива,
със радост да посрещам всеки ден...
Животът ми ще е живот тогава,
когато е с(ъс) тебе споделен.

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??