Не ме търси -
опитвам се да те забравя.
Не ми пиши,
не се обаждай.
Опитвам се да те забравя.
Но знаеш ли как ме боли?
За тази болест лек аз знам,
че няма.
И времето над нея няма власт.
Не ме търси –
опитвам пак да те забравя.
Ще бъде много трудно, зная.
Накрая ще ми мине – също зная.
И само някаква тъга ще легне кротко
във очите ми...
И вече няма да съм същата.
Може би ще съм по-истинска...
Не ме търси.
Само едно не мога да ти обещая,
че някога ще спра да те обичам!
© Ваня Все права защищены