18 янв. 2008 г., 16:30

Сърцето ми проклина ме 

  Поэзия
820 0 4

Сърцето ми проклина ме сега,

че пламъче допуснах в него аз,

че радост и утеха сред тая тъга

стопиха мъничко от моя мраз...

 

Сърцето ми проклина ме, че пак

във него тиха обич се роди...

а невъзможно е в болка, мъка и мрак

да му кажа "Ти щастливо бъди..."

 

Съцето ми проклина ме, а ти

не ще да разбереш, че го боли.

Сърцето ми проклина ме... прости...

Ще замълча... Обичам те... Дали?

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??