18 мар. 2020 г., 15:46

Сърцето мое 

  Поэзия » Любовная
333 0 0

Толкоз болка то изтърпя,

толкоз сълзи и самота

и не можех аз да спя,

че не ми даде топлота.

 

И при все това не мога

без теб и любовта,

ела при мен, за Бога,

ти - най-прекрасна на света!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??