18.03.2020 г., 15:46 ч.

Сърцето мое 

  Поезия » Любовна
331 0 0

Толкоз болка то изтърпя,

толкоз сълзи и самота

и не можех аз да спя,

че не ми даде топлота.

 

И при все това не мога

без теб и любовта,

ела при мен, за Бога,

ти - най-прекрасна на света!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??