Недей мълчи, кажи, че ме обичаш ти,
когато чуя тези думи, сърцето в мен спира за
секунди и тогава времето го следва и в мислите
си чувам как прошепваш с нежни думи...
"Обичам те, обичам те, обичам те", а когато
времето започне отново да тече, виждам как
протягаш ти към мен ръце, да ме прегърнеш,
да почуствам твойта власт над мен и това, че
ти за мене си роден!!!
© Линда Караманова Все права защищены
Когато чуя тези думи, сърцето в мене спира за секунди,
времето го следва и в мислите си чувам
как прошепваш с нежни думи
"Обичам те, обичам те, обичам те"...!
А когато времето започне отново да тече,
виждам как протягаш ти към мен ръце -
да ме прегърнеш, да почуствам твойта власт над мен
и това, че ти за мене си роден!!!
Поздравчета с усмивка!