4 мая 2012 г., 12:26

Със себе си 

  Поэзия
390 0 2

Със себе си

добър бъди.

Търпение

да свети в твойте

дни

и нежност

в теб да възрасти.

А мислите

и чувствата

полека

да се превръщат

във опори безконечни...

Със себе си

добър бъди.

Във приказка

ще се изваеш ти...

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??