4.05.2012 г., 12:26 ч.

Със себе си 

  Поезия
391 0 2

Със себе си

добър бъди.

Търпение

да свети в твойте

дни

и нежност

в теб да възрасти.

А мислите

и чувствата

полека

да се превръщат

във опори безконечни...

Със себе си

добър бъди.

Във приказка

ще се изваеш ти...

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??