2 окт. 2014 г., 10:34

Съвет 

  Поэзия » Юмористическая
356 0 0

                                           Съвет

 

                    Не знам към съветите как  се отнасяте

                    но това е съвет - просто услуга.

                    "По-добре легнал под масата

                    отколкото прав пред струга"

 

                                           Възможности

 

                    Човек може всичко, и точно това ме плаши

                     За справка - виж депутатите наши!!!  

 

                                   Важно 

 

                    От многото въпроси,

                    най-важен е: "на кого си".

                   

© Ганчо Пенев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??