15 февр. 2011 г., 21:19

Съвсем по мярка 

  Поэзия » Философская
687 0 12

Съвсем по мярка

 

Ох, много съм зает (стресиран... болен... вързан...), мила,

но утре, обещавам ти, ще бъде по-различно!

Ех, колко пъстри „много“ сме скроили и ушили

по мярката на сивото ни, голо безразличие...

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??