22 авг. 2018 г., 07:27

Тайна 

  Поэзия » Любовная
368 2 2

Когато си изпиеш виното,
а утрото е някъде далече
ми напиши писмо - най-искреното, 
в бутилката ще плува цяла вечност.

Дано, да си спокоен и на сън -
изповедта, ще те пречисти.
Разбирам, че камбанният звън
дори, не може да ни спре да мислим.
 

© Вяра Благова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??