22.08.2018 г., 7:27 ч.

Тайна 

  Поезия » Любовна
360 2 2

Когато си изпиеш виното,
а утрото е някъде далече
ми напиши писмо - най-искреното, 
в бутилката ще плува цяла вечност.

Дано, да си спокоен и на сън -
изповедта, ще те пречисти.
Разбирам, че камбанният звън
дори, не може да ни спре да мислим.
 

© Вяра Благова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??