18 апр. 2012 г., 09:53

Тайните на любовта 

  Поэзия » Любовная
625 0 2

 

 

                                                       Тайните на любовта

 

 

Любовта е красива и коварна, 
тя може да бъде нежна и груба,
може да те извиси и да те смаже.

От господар да те превърне в нищожество!!!

 

Толкова красива и изящна,
изваяна от багри и мощ, 

притежаваща сила като ураган,
красота и идеал!

 

От границата на реалността и илюзията,

окупирала човешкото съзнание,

превъплътена във въздуха,

разцъфтява в сърцата у мечтите ни.

 

Извисява и смазва,

гради и руши, 

най-голяма сила, която може да съществува! 
Ако успееш да я уловиш, значи си уловил щастието!

 

Ако успееш да я балансираш 

с всичко около себе си, то значи, че си 

балансирал живота си , че си този, който 

диктува правилата, че си съзрял цветовете на дъгата!!!!

 

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ,ще пробвам , не съм се замисляла за това !
  • По-добре би звучало под формата на проза. Лично мнение. Опитай. Може там да ти е силата. : )
Предложения
: ??:??