Тайните на любовта
Любовта е красива и коварна,
тя може да бъде нежна и груба,
може да те извиси и да те смаже.
От господар да те превърне в нищожество!!!
Толкова красива и изящна,
изваяна от багри и мощ,
притежаваща сила като ураган,
красота и идеал!
От границата на реалността и илюзията,
окупирала човешкото съзнание,
превъплътена във въздуха,
разцъфтява в сърцата у мечтите ни.
Извисява и смазва,
гради и руши,
най-голяма сила, която може да съществува!
Ако успееш да я уловиш, значи си уловил щастието!
Ако успееш да я балансираш
с всичко около себе си, то значи, че си
балансирал живота си , че си този, който
диктува правилата, че си съзрял цветовете на дъгата!!!!
© Петя Всички права запазени