3 июн. 2010 г., 15:08

Тайното море 

  Поэзия » Любовная
831 0 5



Влюбена в морето аз не съм била.
Никога преди водите сини
не плениха моята душа.
И така минаваха години...

Кой да подозира, че брегът
във очите мои се намира;
чакайки жадувана вълна,
пясъкът от топлина пулсирал.

А във теб е морската вода,
в сините очи е еликсирът.
Утолявам тяло и душа...
Искам никой днес да не намира

мойто тайно място и море.
Във прегръдките ти аз мечтая
и усещам с цялото сърце -
без да търся, съм открила Рая.

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??