23 нояб. 2005 г., 15:22

Тайнствен 

  Поэзия
891 0 0

Тайнствен

 

Когато с поглед аз го срещам,

сърцето ми трепти

и онзи вечен пламък,

силно в мен гори.

 

Усетя ли диханието му,

без дъх оставам.

Почувставам ли топлината му,

цялата изгарям.

 

Щом чуя неговия глас

аз думите забравям.

Надзърна ли в очите му,

в него влюбена оставам!

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??