Говоря на звездите, често.
Обръщам се към тях с въпроси и молби.
Отговор не чакам...
ала сърдя им се понякога дори.
Говоря им предимно вечер,
в най-ранните и интимни часове.
Целият свят заспал е, а аз...
подсъдима падам им на колене.
Говоря им с думи, а всъщност с душа.
клетка по клетка от себе си им доверявам
и моля се, бъдещето ми да решат,
тъй както звездите отредили са, че заслужавам.
© Пенка Ламбева Все права защищены