3 дек. 2018 г., 12:57

Такава нежност 

  Поэзия » Любовная
464 1 0

Не с устни ме целуна.
Такава нежност
не знаех, че превръща се в носталгия.
Тъгата ти със моята танцува.
И като в стих
римува своите стъпки със оставане.
Обичам те.
И с цялата прозрачност
на чувствата си дълго те целувам.
С такава нежност
научих, че тъгата се лекува.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??