3.12.2018 г., 12:57 ч.

Такава нежност 

  Поезия » Любовна
454 1 0

Не с устни ме целуна.
Такава нежност
не знаех, че превръща се в носталгия.
Тъгата ти със моята танцува.
И като в стих
римува своите стъпки със оставане.
Обичам те.
И с цялата прозрачност
на чувствата си дълго те целувам.
С такава нежност
научих, че тъгата се лекува.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??