19 янв. 2014 г., 22:36

Такава съм 

  Поэзия » Другая
913 0 9

Може да съм трудна за обичане,

може да съм много вироглава, 

не живея от себеотричане,

нито претендирам да съм права.

 

Мразя да се чувствам неразбрана

и понякога ми писва от преструвки,

но не мога да съм просто даденост,

нито мога да се утеша с целувки.

 

Може да не съм каквато искаш,

може да ти преча на покоя.

Не е важно струва ли си риска,

а това, че искам да съм твоя.

 

Може да съм малко истерична,

може да съм глупаво наивна,

но не мога да съм безразлична

и до болка мога да обичам.

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??