Може да съм трудна за обичане,
може да съм много вироглава,
не живея от себеотричане,
нито претендирам да съм права.
Мразя да се чувствам неразбрана
и понякога ми писва от преструвки,
но не мога да съм просто даденост,
нито мога да се утеша с целувки.
Може да не съм каквато искаш,
може да ти преча на покоя.
Не е важно струва ли си риска,
а това, че искам да съм твоя.
Може да съм малко истерична,
може да съм глупаво наивна,
но не мога да съм безразлична
и до болка мога да обичам.
© Ирена Иванова Всички права запазени