Обичам те такъв, какъвто си
и за миг не бих те променила,
обичам те, добре го запомни
и с друг не бих те заменила.
Обичам всички недостатъци,
пороците и грешките дори,
обичам всичко, що е твое,
и хубаво, и лошо, разбери.
За мен това любов е,
да обичаш някого какъвто е,
аз обичам те такъв, помни,
обичам те, защото си ти!
© Ели Все права защищены