6.04.2008 г., 19:02 ч.

Такъв те обичам! 

  Поезия » Любовна
1681 0 2
   

Обичам те такъв, какъвто си

и за миг не бих те променила,

обичам те, добре го запомни

и с друг не бих те заменила.

 

 

 

Обичам всички недостатъци,

пороците и грешките дори,

обичам всичко, що е твое,

и хубаво, и лошо, разбери.

 

 

За мен това любов е,

да обичаш някого какъвто е,

аз обичам те такъв, помни,

обичам те, защото си ти!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре е спретнато в стихотворна форма, но е нещо без никакво съдържание и артистичност.
  • Силно стихотворение,пълно с обич.Само така!
Предложения
: ??:??