26 мая 2022 г., 19:57

Там 

  Поэзия » Любовная
196 0 2

Там където се сливат земята и небето,

там където светлината се влюбва в мрака.

Там ти ми открадна сърцето,

там едно празно тяло да се върнеш те чака.

Там където брега среща водата,

малък остров на сигурно бягство.

Там където слънцето може да бъде с луната

и човечността иска своето коварство.

Там,там е нашето място

на една любов грешна,но истинска.

В този свят да живеем е тясно

от хората злоба - убийствена.

Там не ще е любовта ни осъждана

и не ще ни винят и презират.

Ти самотен,аз вечно пропъждана- 

чувствата в нас ни убиват.

Там където… Ще стигнем ли с тебе?!

Ти тръгни,аз там ще те чакам.

Там е нашето истинско време,

ти си с мен и аз няма да бягам.

 

 

© Теодора Цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??