Там където се сливат земята и небето,
там където светлината се влюбва в мрака.
Там ти ми открадна сърцето,
там едно празно тяло да се върнеш те чака.
Там където брега среща водата,
малък остров на сигурно бягство.
Там където слънцето може да бъде с луната
и човечността иска своето коварство.
Там,там е нашето място
на една любов грешна,но истинска.
В този свят да живеем е тясно
от хората злоба - убийствена.
Там не ще е любовта ни осъждана
и не ще ни винят и презират.
Ти самотен,аз вечно пропъждана-
чувствата в нас ни убиват.
Там където… Ще стигнем ли с тебе?!
Ти тръгни,аз там ще те чакам.
Там е нашето истинско време,
ти си с мен и аз няма да бягам.
© Теодора Цонева Всички права запазени