20 мар. 2021 г., 14:14

Tам 

  Поэзия » Любовная
412 2 2

               

 

Не ме питай дали в мисълта ми си прокарал

пътека 

Там за теб има цяла алея 

Достъпна е само за двама 

Човека 

Няма място за други по нея


 

Винаги там ме чакай и знай

ще те открия

Всеки път щом почувстваш се сам

На ум ме повикай и там

ще се скрия.

За да бъдеме заедно все там.

© Ралица Караиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??