Mar 20, 2021, 2:14 PM

Tам 

  Poetry » Love
417 2 2

               

 

Не ме питай дали в мисълта ми си прокарал

пътека 

Там за теб има цяла алея 

Достъпна е само за двама 

Човека 

Няма място за други по нея


 

Винаги там ме чакай и знай

ще те открия

Всеки път щом почувстваш се сам

На ум ме повикай и там

ще се скрия.

За да бъдеме заедно все там.

© Ралица Караиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??