10 нояб. 2024 г., 22:48

Там съм ти любима 

  Поэзия » Любовная
71 1 0

В моя свят не съществува зима.
Мъничък е, ще го побереш
в пламъка на трепкащата свещ.
В стих неписан... Там съм ти любима.

В синята луна на онзи юни,
в думи – неизречени на глас,
любовта разказва. Ти и аз
слушаме и грее помежду ни,

малко късна опака, чепата,
себе си отричаща любов,
за която ангел е готов
тихичко да слезе на земята,

да забрави райската си слава,
да целуне теб, а после мен,
в моя свят – за обич отреден,
чакам те... Обичай ме такава.

 

 

 

https://youtu.be/6C2qS5L819s?si=6XVkQEIGPOg1_SeJ

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??