28 мая 2010 г., 15:19

Там, в гората елхова 

  Поэзия
547 0 0

Там, в гората елхова

 

Когато те погледна в очите,

влюбвам се в тебе отново

И виждам дните,

които прекарвахме под дървото елхово.

 

Там, в гората елхова,

далече от всички,

там, в гората елхова,

гледаха ни само горските птички.

 

А ние с тебе двама

стояхме по цели нощи,

не, не бе измама,

бе моята приказка разкошна.

 

Аз пак съм под дървото елхово,

но не със теб съм вече,

а мисля си отново

за моето елхово момче...

 

Там, в гората елхова,

седях сама преди час,

там, в гората елхова,

и мислех си за нас...

 

Накъде вървя сега, аз зная,

но защо, искам да узная.

 

В чужди прегръдки отивам,

сега да се сгуша,

тази нощ, когато заспивам,

чужда песен ще слушам.

 

Утре, може би ще съжалявам,

за това, което направих,

с болка отминавам

и тези дървета елхови.

 

Там, в гората елхова,

далече от всички,

там, в гората елхова,

гледаха ни само горските птички.

 

Оставям го да отлети,

оставям спомена да си замине.

Моля те, прости ми,

че ще забравя твойто име.

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??