1 сент. 2021 г., 18:33

Танц 

  Поэзия
775 0 3

 

 

 

Окрилена от елейни мечти

и дъждовни сребърни струни,

прелиташ пред моите очи,

танцуваща фея без думи.

 

И деня ми с облачни длани

тактува в ритъма твой,

а душата ми свита от жажда

търси в теб своя покой ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??