Sep 1, 2021, 6:33 PM

Танц 

  Poetry
777 0 3

 

 

 

Окрилена от елейни мечти

и дъждовни сребърни струни,

прелиташ пред моите очи,

танцуваща фея без думи.

 

И деня ми с облачни длани

тактува в ритъма твой,

а душата ми свита от жажда

търси в теб своя покой ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??