5 янв. 2010 г., 21:51

Танц на любовта 

  Поэзия » Любовная
671 0 1

Ще потанцуваш ли със мен на тази песен?

Искам наша да е тя

и знай във нея, че се пее

за магията на любовта...

 

Помисли си пак и, ако поискаш,

ще танцувам с тебе цяла нощ.

Помисли си и, ако ме искаш,

ще запалим с теб пожари от любов...

© Марина Буюклиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • наистина ли си на 14 години...страхотна си...Вили
Предложения
: ??:??