Ще потанцуваш ли със мен на тази песен?
Искам наша да е тя
и знай във нея, че се пее
за магията на любовта...
Помисли си пак и, ако поискаш,
ще танцувам с тебе цяла нощ.
Помисли си и, ако ме искаш,
ще запалим с теб пожари от любов...
© Марина Буюклиева All rights reserved.