7 февр. 2008 г., 18:10

танго 

  Поэзия
401 0 1
В ритъм алегро чувам тангото.
Китаро, свири тази песен на злото.
Крачка напред и подканвам страстта,
с походка изящна те викам, ела!
Оставаме двама,  завъртам те плавно
и огънят пламва, той грее тъй жарко.
Акордите пеят, гасят светлината.
Удари екнат от стъпалата.
Бушува страстта и пее сърцето,
танцът понася ни във небето.
Китаро, не спирай, летя в небесата,
но песен няма, само стон в тишината.

© Dimitar Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??