28 нояб. 2017 г., 11:36

ТАНГО-ФЛАМЕНКО 

  Поэзия
672 3 3

Те танцуват страстно танго

и Армик пали в тях огньове.

Не е важно къде и с кого,

но мигът е почти съдбовен.

 

Жарка плът, долепена до плът,

а в очите им светят желания.

Три акорда и чезне светът,

всяка стъпка е вид послание.

 

Две китари разпалват страстта.

Този танц е едно обричане.

Фламенко танцуват двама в нощта,

почти като знак за обичане.

 

Ех, да можехме с тебе така

да танцуваме в огнен ритъм…

Взел ръката ти в свойта ръка

да се вия край теб, да политам…

 

Но не можем. Обаче за нас

туй не е съдбовна драма.

Във душите ни свети страст

и огромна любов – за двама!

15. 11. 2017 г.

Русе

 

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??