30 авг. 2007 г., 17:57

Тази нощ 

  Поэзия
573 0 0
Аз чакам тази нощ
в съня ми ти да дойдеш.
И ето, в полунощ,
на прага ми си,  снощен.
 
От любов пиян
при мене ти дойде.
И аз не съм сама,
 и не чакам още.
 
За теб, любов.

Посвещавам на С.

© Цветелина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??