Aug 30, 2007, 5:57 PM

Тази нощ 

  Poetry
571 0 0
Аз чакам тази нощ
в съня ми ти да дойдеш.
И ето, в полунощ,
на прага ми си,  снощен.
 
От любов пиян
при мене ти дойде.
И аз не съм сама,
 и не чакам още.
 
За теб, любов.

Посвещавам на С.

© Цветелина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??