Ще дойде ден, за да възкръснат мъртвите,
и живите с любов ще ги прегърнат!
Душите праведни, прекрачили в отвъдното,
отново тук добри ще се завърнат!
Съдбата пак критик ще бъде строг!
Сценарии надеждата ще пише!
И ролите отново ще раздава Бог –
героите на сцената да дишат!
Един ще пее, втори ще тъжи,
а други ще участват в нови роли...
Театърът все пак ще продължи!
Но във антракта... нека се помолим!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены