Jan 28, 2012, 12:29 PM

Театърът Живот (на великия Коста Цонев) 

  Poetry » Other
691 0 7

Ще дойде ден, за да възкръснат мъртвите,

и живите с любов ще ги прегърнат!

Душите праведни, прекрачили в отвъдното,

отново тук добри ще се завърнат!

 

Съдбата пак критик ще бъде строг!

Сценарии надеждата ще пише!

И ролите отново ще раздава Бог –

героите на сцената да дишат!

 

Един ще пее, втори ще тъжи,

а други ще участват в нови роли...

Театърът все пак ще продължи!

Но във антракта... нека се помолим!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??