8 апр. 2007 г., 14:04

Течението 

  Поэзия
755 0 0
Всичко е прекрасно, всичко е красиво,
но тъжно е, когато морето е пенливо.
То се бунтува, то се вилней
и няма сили да се засмей.
А морето обича... обича Земята
и любовта е непреодолима, горката.
Те се целуват, те правят любов,
но течението ги разделя, в този живот!

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??