8.04.2007 г., 14:04 ч.

Течението 

  Поезия
760 0 0
Всичко е прекрасно, всичко е красиво,
но тъжно е, когато морето е пенливо.
То се бунтува, то се вилней
и няма сили да се засмей.
А морето обича... обича Земята
и любовта е непреодолима, горката.
Те се целуват, те правят любов,
но течението ги разделя, в този живот!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??