14 дек. 2008 г., 23:16

Тежки сълзи 

  Поэзия » Другая
824 0 2

Сълзите тежко падат.

Болката примамва здрача.

Кръв ли е по твойте пръсти?

Къде ранен си? Във сърцето?

Затова ли тежки са сълзите?

Затова ли сякаш кръв прокапва през очите?!

© Ралица Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??