Dec 14, 2008, 11:16 PM

Тежки сълзи 

  Poetry » Other
825 0 2

Сълзите тежко падат.

Болката примамва здрача.

Кръв ли е по твойте пръсти?

Къде ранен си? Във сърцето?

Затова ли тежки са сълзите?

Затова ли сякаш кръв прокапва през очите?!

© Ралица Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??