25 апр. 2012 г., 17:12

Tекстове 

  Поэзия
447 0 0
моите текстове с подравнените краища
набързо надраскани
на обратната страна на лицевия мускул на опашката
текстове и други текстури
багри и багери
извънгабаритни думи
летни или зимни всякакви гуми
текстове
без мастило без червило
писани по предписание
текстове на екс
текстове дълги поне няколко бири
текстове на корем но не за всеки стомах

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??