22 июн. 2013 г., 10:42

Телефон 

  Поэзия
387 0 2

Искам да си купя телефон!

Или мобифон...

Или, не знам какъв "фон"!

За да мога да се свържа с теб! Със него! С нея...

Да не съм сама, когато пея!

Когато плача или когато се смея!

Когато в мене нежност затрепти,

когато от възторг душата ми лети,

да мога с някого да поговоря.

Защо този някой да не бъдеш ти?

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??