6 июн. 2016 г., 17:44

Терзание 

  Поэзия
288 0 0

Тялото ми в танца оживява

и слива се със музиката то,

така пренесено във друго измерение, изгубва мярката за чуждо отношение.
Под въздействието хипнотично,
пулса ми със ритъма тупти,
не виждам и не чувам нищо друго,
само музика в мен звучи.
Но, колко лоши са очите,

които гледат отстрани,

и колко мръсни са мълвите,

които мачкат ме, уви!

© Misteria Vechna Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??