Тялото ми в танца оживява
и слива се със музиката то,
така пренесено във друго измерение, изгубва мярката за чуждо отношение.
Под въздействието хипнотично,
пулса ми със ритъма тупти,
не виждам и не чувам нищо друго,
само музика в мен звучи.
Но, колко лоши са очите,
които гледат отстрани,
и колко мръсни са мълвите,
които мачкат ме, уви!
© Misteria Vechna All rights reserved.