6 февр. 2011 г., 16:47

Ти 

  Поэзия
607 0 11

 

 

 

Ти

                   На Данчо


Момченце с четка във ръка

рисуваше лъча на свойто детство.

Палитрата за него е дъга,

движението - слънчево вълшебство.


Вълшебството събрано е във цвят

на фините му истински представи.

Пристъпиш ли в вълшебния му свят,

потъваш и завинаги оставаш.

 

 

 

 



© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??