3 авг. 2014 г., 21:36

Ти 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

Ако днес реша да те обичам,

дали завинаги ще е това?

Ако днес реша да ти се вричам,

дали във вярност ще умра?

 

Отново две очи ме гледат в мрака,

очи, които носят любовта.

Една любов изстрадана през времето,

една любов и хиляди мечти.

 

Омая ме със думи сладки и прекрасни,

омая ме със нежна доброта.

Но стига ли това, кажи ми

за сърцето на една девойка - най-влюбената на света.


    Обичах те и няма да го крия,

но всичко има своя вечен край.

Аз повече не искам да те видя.

Бъди щастлив със свойта самота.

   

 

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??