10 апр. 2011 г., 20:09

Ти 

  Поэзия » Любовная
755 0 2

Дори никога да не видя лицето ти
и никога да не усетя пулса на сърцето ти,
това не значи, че не си за мене ти,
просто съдбата така ни отреди.

И дори никога да не почувствам ръцете ти
и никога да не погалиш лицето ми,
това не ме натъжава, помни.

Защото дори от разстояние човек може да оцени,
когато друг е с него истински.
Благодаря ти, че за мен това си точно ТИ!!!!

 

 

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??